ip pbx system 500x500Hrvatski proizvod koji je nastao na temelju dugogodišnjeg iskustva dviju firmi na polju telefonskih, mrežnih i softverskih sustava.

Sistem je pažljivo sastavljen da korisniku pruža ono najvažnije:

  • jednostavnost, funkcionalnost, preglednost, sigurnost
  • niže troškove održavanja
  • dobar odnos kvalitete i cijene
  • fleksibilnost,mobilnost
  • više minuta razgovora uz manje troškove
  • zaštita sustava

enterprise 1

Komma d.o.o. usvojoj ponudi mrežnih riješenja nudi i korporativni WiFi sustav sa pojačanom razinom sigurnosti.

Korporativni WiFi sustav nije u suštini i osnovnim oblicima gotovo ništa drugačiji od kućnog WiFi sustava kakav vjerojatno imate doma, ali s jednom velikom razlikom.

Wireless Point to Multipoint Solutions
Komma d.o.o. bavi se postavljanjem WiFi „point-to-multipoint“ bežičnih mreža.

Point to multipoint linkovi se koriste kada želimo neko veće područje pokriti wifi signalom s neke centralne lokacije.

multisitenetwork design 2 actual

Komma d.o.o. u svojoj širokoj ponudi usluga nudi i korporativni VPN sustav. Ukoliko s time niste upoznati, eto malo ponavljanja gradiva.

VPN mreža je privatna mreža neke kompanije koja se osim na lokalnom području (lokaciji), širi i na ostale dislocirane lokacije koristeći javnu infrastrukturu, tj. neku javnu mrežu kao što su Internet mreže koje nam pružaju pružatelji ISP usluga poput T-com, VipNet, Metronet-a itd. Omogućava računalima na našoj lokalnoj mreži npr. U Varaždinu da šalju i primaju podatke putem javnih mreža npr. u Split ali na način kao da su lokalno spojena na našoj mreži u Varaždinu.

p2p
Komma d.o.o. bavi se postavljanjem WiFi „point-to-point“ bežičnih linkova koje odlikuje odlična cijena, kvaliteta veze te trajnost.

Imamo iskustvo u izradi point-to-point linkova na udaljenostima do 45 kilometara.

Linkovi koje postavljamo odlikuje odlična kvaliteta signala sa brzinama do 900Mbit. Ukoliko biste željeli povezati vaše poduzeće, kuću ili vikendicu na neku postojeću Wifi mrežu ili jednostavno želite internet tamo gdje on nije dostupan, obratite nam se s povjerenjem.